Prisjämförelse av kosttillskott
Alla priser uppdaterade idag söndag 2023‑05‑28.
    
        

Användarvillkor

Senast uppdaterad 2022-08-06

Vitamini.se utvecklas och administreras av Contechity, Västra Stillestorpsgatan 5, 413 17 Göteborg. Dessa användarvillkor gäller på Vitamini.se.


Korrekthet

Vitamini strävar alltid efter att hålla all information korrekt och aktuell, men vi kan förstås inte garantera att så alltid är fallet. Hittar du något fel är du mer än välkommen att skriva till info@vitamini.se så skall vi försöka göra vad vi kan för att rätta felet.


Kompletthet

Det finns ett mycket stort antal aktörer på kosttillskottsmarknaden, både tillverkare och återförsäljare som tillverkar och säljer ett mycket stort antal produkter. Vitamini har inte möjlighet att inkludera samtliga tillverkare, produkter och återförsäljare. Vi eftersträvar dock alltid att ge en god bild av utbudet från de stora aktörerna och de aktörer som erbjuder extra bra priser.

Saknar du en specifik produkt, en tillverkare eller återförsäljare är du förstås välkommen att höra av dig till info@vitamini.se.


Länkar

Denna webbsida innehåller länkar till andra aktörers sidor. Dessa externa sidor är utanför vår kontroll och vi kan inte hållas ansvariga för innehållet på dessa sidor.


Ingen rådgivning

Innehållet på denna webbsida är enbart av allmän informationskaraktär och ingenting på denna sida utgör medicinsk rådgivning, finansiell rådgivning, legal rådgivning eller någon annan rådgivning.


Eget ansvar

Du använder Vitamini på egen risk och vi kan inte hållas ansvariga för eventuella problem som uppstår på grund av användningen av Vitamini. Detta gäller även i det fall att informationen på Vitamini skulle vara felaktig (vilket vi förstås försöker undvika).


Ansvarsbegränsning

I den utsträckning som tillåts enligt lag är vi inte ansvariga för några direkta, indirekta, relaterade eller särskilda skador eller följdskador som kan uppstå på grund av eller i samband med att du använder, eller inte kan använda, webbplatsen eller produkter eller tjänster som du har köpt eller tagit del av eller meddelanden som du har tagit emot eller transaktioner som ingåtts via tjänsten, inklusive, men inte begränsat till, skador på grund av förlust av vinst, användning, data eller andra immateriella tillgångar.

Undantag

Om en lagstiftare inte tillåter att man utesluter vissa garantier eller begränsar eller utesluter ansvar för relaterade skador eller följdskador så ska vårt ansvar begränsas i så hög grad som lagen tillåter.


Uppdateringar

Vi förbehåller oss rätten att göra uppdateringar av denna policy. Dessa uppdateringar publiceras online för största transparens. Datumet för den senaste uppdateringen visas också alltid på denna sida.


Kontakt

Frågor, kommentarer och förfrågningar om denna policy och om Vitamini i stort välkomnas och kan skickas till info@vitamini.se.